Najnovije

ČEČENI NE ŠTEDE MUNICIJU: Kadirov objavio snimke žestokih borbi (VIDEO)

Na svom telegram kanalu objavio je tri snimka i obaveštenje vezano za njih.

Foto: Jutjub

“Tako teče uobičajena svakodnevica čečenskih snaga bezbednosti u luganskom pravcu. Na ovim snimcima vidimo kako se ukrajinski nacionalisti istiskuju sa svojih utvrđenih pozicija. Čišćenje se, po svemu sudeći, odvija po planu i kao takvo, momci nemaju nikakvih poteškoća po ovom pitanju.

Na pozadini neuspešnih pokušaja Oružanih snaga Ukrajine da izađu iz obruča, ostali ubrzano gube borbeni duh, a o pokušajima kontraofanzive ne može biti govora. Međutim, ukrajinski mediji, kako se ispostavilo, ne preziru čak ni podmetanju o navodnoj kontraofanzivi fiktivnih trupa. Kako bi trebalo da budu raspoloženi ukrajinski vojnici ako se moraju hraniti takvim lažima? Žao mi je onih koji i dalje pokušavaju da se odupru nasedajući na takve banalne laži.

Naši momci su nepristrasni u svom poslu. Oni će istisnuti ovaj podli nacionalistički tumor, samo je pitanje vremena. Nikakvi pokušaji neprijatelja da se povuče, a kamoli da odbrani okupiranu teritoriju, neće biti uspešni sve dok su pod oružjem naših momaka. Želim uspeh svim hrabrim borcima koji brane našu slobodu i čast!”

Više o jučerašnjim ruskim uspesima na frontu OVDE.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA