Najnovije

"Žena zvana nevolja": Ukoliko ste voleli Keri, Samantu, Šarlot i Mirandu ovaj roman ćete obožavati

Vulkan izdavaštvo donosi sjajnu priču kakvu smo dugo čekali. Roman "Žena zvana nevolja" možete pronaći na sajtu Vulkan izdavaštva kao i u Vulkanovim knjižarama.

Foto: Vulkan

Na ovako nezaboravne devojke niste naišli još od Keri, Samante, Šarlot i Mirande: tri najbolje prijateljice i smrtonosno glamurozna četvrta žena koja im se infiltrirala u društvo.


Ronke želi život iz bajke i decu. U vezi je sa Kajodeom i mašta da je on „onaj pravi“ (savršen, poput njenog preminulog oca). NJene drugarice za njega misle da je samo još jedan u nizu njenih sumnjivih momaka.


Bu ima sve što Ronke priželjkuje – dobrog muža, predivno dete. Ali frustrirana je, neispunjena, muči je griža savesti i očajnički želi da se seti sebe kakva je nekada bila.


Simi je glavna zvezda sa savršenim stilom života. Niko ne zna da pati od hroničnog sindroma uljeza i da je u iskušenju da dâ otkaz kad god joj šefica pomene njen „urbani stil“. NJen muž misli da rade na bebi. Ona ne.


Kada ekstravagantna i harizmatična Izobel upadne u njihovo društvo, isprva izgleda kao da budi ono najbolje u svima njima. (Sređuje Simi razgovor za posao u Hongkongu! Ide na trčanje sa Bu!) Ali, što se više Izobel meša, to više haosa seje za sobom, a u bliskom prijateljstvu između Ronke, Simi i Bu kreću da se pojavljuju pukotine.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA