Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) RUSKI SPECNAZ LIKVIDIRAO UKRAJINSKE IZVIĐAČE: Borba na frontu u Zaporoškoj oblasti

RIA Novosti raspolagale su jedinstvenim snimcima borbe ruske i ukrajinske vojske, tokom koje je likvidirana ukrajinska izviđačka grupa - dvoje poginulih, a jedan ranjeni zarobljeni.

Foto: RIA

Kako su za RIA Novosti rekli ruski bezbednosni zvaničnici, grupa specijalnih snaga Oružanih snaga, u potrazi za „lutajućim“ minobacačem, organizovala je zasedu u šumskom pojasu koji se nalazi iza neprijateljskih linija u regionu Zaporožja.

“Međutim, umesto minobacačke posade, predloženom rutom je prolazila diverzantsko-izviđačka grupa Oružanih snaga Ukrajine, koja je primećena sa drona. Odlučeno je da se grupa "razradi". Kao rezultat toga, dva U redovima Oružanih snaga Ukrajine poginuli su ljudi, a jedan je teško ranjen”, rekao je sagovornik agencije u agencijama za provođenje zakona.

Na video snimku koji je dostupan RIA Novostima vidi se kako ruska vojska iz dronova iz zasede u tom području. “Primio sam te, „ptico“ (dron – pribl. prim.), tri čoveka u našem pravcu, spremamo se da se sretnemo“, kaže ruski vojnik.

Najnovije snimke borbe specijalnih snaga Rosgvardije iz Čečenije možete pogledati OVDE.

Izvor: Novosti onlajn 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA