Najnovije

"ZAPAD NE SHVATA KOLIKO SMO JAKI" Kadirov: Spremni smo da zauzmemo Kijev i zemlje NATO-a!

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov rekao je da su sva četiri bataljona specijalnog puka "Ahmat" potpuno popunjena ljudstvom i opremljena.

Kadirov je ranije najavio formiranje četiri bataljona sa impresivnim brojem ljudstva regrutovanog isključivo od Čečena.

- Puk specijalne namene "Sever-Ahmat", koji nosi ime Heroja Rusije Ahmata Kadirova je popunjen! U njemu su borci koji su upijali iskustvo vojnih operacija u Siriji i Ukrajini. To je borbena struktura koja je potrebna danas, poput tri popunjena bataljona "Istok-Ahmat", "Zapad-Ahmat" i "Jug-Ahmat" - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

On je takođe zahvalio majkama boraca što su svojim sinovima usađivali patriotska osećanja i ljubav prema Otadžbini, kao i Magomedu Daudovu, predsedniku čečenskog parlamenta, koji je za kratko vreme organizovao regrutaciju.

- Spremni smo da idemo dalje po naređenju, da lako zauzmemo Kijev i zemlje NATO-a. Našim jedinicama, prekaljenim u stvarnim borbama, ne može da parira nijedna vojska na svetu. Imamo iskustvo, oružje, veru, patriotizam, ideju i istinu! Zapad i dalje ne shvata koliko smo jaki... Borba protiv Rusije nije kao snimanje holivudskih akcionih filmova. Pripremite bele zastave! Nismo još ni počeli ništa ozbiljno - Kadirov je dodao.

Snimak uništenja američkog sistema Himars pogledajte OVDE.

Izvor: Alo/Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA