Najnovije

KAD BIVŠI PRVAK EVROPE ZOVE: Srpski reprezentativac pred transferom iz snova

Nije mali klub ni u kome sada igra, ali onaj "sledeći" mogao bi da bude najveći u njegovoj karijeri.

Foto: Jutjub

Nikola Milenković je, od napuštanja Partizana, bio član samo Fiorentine. Jedine "izlete" ka drugim dresovima pravio je kada bi ga Srbija zvala, pa je tako, iako 24-godišnjak, već "dogurao" do 34 nastupa za reprezentaciju, uz tri gola.

Ali na naredne reprezentativne obaveze možda ne dođe kao član "viole" iz Firence, već kao defanzivac bivšeg prvaka Evrope.

Naime, kako prenosi italijanski novinar Fabricio Romano, Milenković je želja Intera.

I to konkretna. Prema njegovim informacijama, Inter je otvorio pregovore oko kupovine Milenkovića, a Srbin je postao glavna meta nakon što "nerazuri" nisu uspeli da angažuju Bremena.

Podsetimo, Nikola Milenković je još samo godinu dana pod ugovorom s Fiorentinom, pa bi Inter hteo da iskoristi i svoju želju da pojača odbranu, ali i da ovog leta pruži mogućnost upravi kluba iz Firence da nešto zaradi na rastanku s Milenkovićem. 

Nikola Milenković je rođen 12. oktobra 1997. u Beogradu, karijeru je počeo u podmlatku Partizana, iz čijeg prvog tima se 2017. preselio u ekipu "viole" za koju je, do ovog leta, odigrao 172 utakmice i, iako odbrambeni igrač, u 14 navrata bio strelac.

Izvor: Novosti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA