Najnovije

ČEČENI UHVATILI ŽIVOG NEPRIJATELJA: ''Demon ga prevario'' (VIDEO)

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov je izvestio o uspesima na prvoj liniji fronta i pokazao još jednog zarobljenika.

Kadirovci (Foto: RIA Novosti)

„Proteklog dana postignuti su dobri rezultati na pravcu Novopetrovke i Jakovljevke, uništena su tri neprijateljska položaja. Nacističke formacije su odlučile da povrate pobedu u sektoru Bahmuta i pokušale su kontranapad. Očigledno su zaboravili koga napadaju, pa su se preživeli brzo povukli, ostavljajući beskorisna tela svojih ideoloških saboraca razbacana“, piše Kadirov.

Takođe, borci specijalnih snaga Ahmat pokazali su ukrajinskog vojnika Mihaila koji se predao i „shvatio da ga je demon prevario i odlučio da ne iskušava sudbinu“:

„Kao rezultat toga, Mihail se predao našim borcima iz specijalnih snaga Ahmat i preživeo. Sada njegov život nije u opasnosti.

Takvih ljudi koji su razočarani politikom narkomana Zelenskog svakim danom je sve više. Ukrajinci počinju da shvataju da je njihova zemlja postala moneta za pregovaranje Zapada. Tako se ovaj zarobljenik ne samo sam predao, već i poziva ostale vojnike koje je Kijev prevario u razgovoru sa komandantom specijalnih snaga „Ahmat“ Ahmedom Sajdarhanovim da slede njegov primer. Dela govore“, napominje predsednik Čečenije.

Pozvao je Mihailove drugove da ga saslušaju i takođe se predaju: „Nema mnogo vremena za ovo, s obzirom da naši borci uspešno nastavljaju ofanzivu'’.

Da li će Amerika ući u rat protiv Rusije, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA