Najnovije

KRISTIJANO RONALDO JE OTPISAN! Portugalac ovo nije nikada doživeo u karijeri!

Fudbaleri Mančester junajteda i Rajo Valjekana odigrali su bez pobednika 1:1 (0:0) u prijateljskom meču u Mančesteru. U startnoj postavi kluba sa "Old traforda" prvi put se u predsezoni našao portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo, na oduševljenje navijača Junajteda, koje nije potrajalo dugo...

Foto: Sinhua

Naime, rezultat na generalnoj probi ostao je u drugom planu, jer je zvezda "crvenih đavola" izjurila sa "teatra snova", ne želeći ni da odgleda kako će njegovi saigrači odigrati u nastavku pripremnog meča.

Nakon toga, pisalo se i o diskusiji novog stratega Junajdeta, Erika ten Haga i Ronalda sa pomenutnog meča, koja je podgrejala glasine o tome da postoje ozbiljene nesuglasice na relaciji trener-igrač.

Mnogi su ove neprofesionalne gestove videli kao poslednju kap koja će preliti čašu, na relativno dugačkoj listi Ronaldovih dela nedoličnog ponašanja.

A povodom svega se oglasio i holandski stručnjak, čije reči govore da bi Portugalac mogao da greje klupu naredne sezone.

– Takvo ponašanje je neprihvatljivo. Mi smo tim i svaki igrač je dužan da ostane do kraja meča uz ekipu – autoritativno je izjavio Erik ten Hag.

Kristijano Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera koji su ikada hodali travnatim površinama, ali to po svemu sudeći neće biti dovoljno da mu obezbedi startno mesto u postavi slavnog kluba, tim je uvek ispred pojedinca.

Predviđanja svih fudbalskih stručnjaka i foruma koji se bave insajderskim informacija sa "Old Traforda" je da će na otvaranju sezone protiv Brajtona, napadački trio činiti Marsijal-Rašford-Sančo.

Kada se pogleda ono što je Holanđanin uigravao za predstojeću sezonu na Ostrvu, sve je izvesnije da će velika zvezda grejati klupu, što se zaista nije desilo u dugoj i bogatoj karijeri Ronalda, pa čak ni onda kada je bio tinejdžer i fudbalski anonimus.

Znajući kakav karkter ima Portugalac, teško da će njegov ego biti u stanju da istrpi ovakav tretman, pa bi već do zatvaranja letnje fudbalske pijace, mogli da ga vidimo u nekom drugom dresu.

Izvor: Novosti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA