Najnovije

"KOSOVO JE SRBIJA": Navijači Nice su nas kupili za sva vremena (VIDEO)

Konačno u Humskoj i malo sreće. Navijači Partizana imali su razloga za zadovoljstvo posle meča sa Nicom pošto je njihov tim došao do boda protiv favorizovanih Francuza, a mogli su i do pobede da su imali samo malo više sreće.

Foto: Jutjub

Crno-beli su bili bolji rival, pa su navijači aplauzima ispratili svoje igrače, a nakon meča imali su i zanimljivo dozivanje sa pristalicama iz Francuske, koje su ispoštovale poziv i oduševile sve ne samo u Humskoj već celoj Srbiji.

Naime, "grobari" su na ogradi imali veliki transparent "Kosovo je Srbija", a želeli su da upravo to skandiraju sa Francuzima, pa je tako Jug poveo skandiranje Kosovo, dok su Francuzi uzvraćali sa "Srbija".

Ovo je izazvalo aplauze celog stadiona, a nema sumnje da su pristalice Nice kupile i ostatak Srbije zbog ovog svog gesta. I od sada omiljeni klub u Francuskoj svih Srba je Nica.

A svi su se pribojavali ovog meča zbog Brisa Tatona i nemilih scena kada je Partizan igrao sa Tuluzom, a nesrećni navijač tragično stradao. Ipak, sada je pobedio fudbal koga je na pretek bilo u Humskoj i sjajna gostoprimljivost za navijače Nice koji su se odužili na najlepši način.

Izvor: Novosti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA