Najnovije

Najiščekivaniji triler „Tamo gde rakovi pevaju” puni bioskopske sale!

Domaća publika je konačno dobila priliku da pogleda najiščekivaniji triler ovog leta. Od 18. avgusta u bioskopima je „Tamo gde rakovi pevaju“, koju je na sajtu Rotten Tomatoes publika ocenila sa visokih 96%. Bestseler NJujork tajmsa, koji je prodat u više od 10 miliona primeraka, uspešno je adaptiran uz pomoć vrhunske filmske ekipe. Glavnu junakinju Kaju glumi Dejzi Edgar-DŽouns, koja je prošlog vikenda na Filmskom festivalu u Lokarnu dobila prestižnu nagradu kluba Leopard.

Foto: Kon Film

Između ostalih, impresivne uloge odigrali su Tejlor DŽon Smit, Haris Dikinson i Dejvid Rasel Stratern. Svakako treba izdvojiti DŽoju Reginu, koja je igrala lik Kaje iz mlađih dana. Producentkinja Ris Viterspun dala je veliki podsticaj filmu, a tokom snimanja je učestvovala i autorka knjige Delija Ovens.
 


Nakon poslednjeg trejlera, Tejlor Svift je objavila punu verziju naslovne pesme filma pod nazivom „Carolina“. Oduševljena knjigom i saznavši da se sprema filmska adaptacija, Tejlor je želela da učestvuje u soundtracku za koji je napisala ovu baladu. Sadržaj i priča pesme pevaju se iz Kajine perspektive, a korišćeni su akustični instrumenti tipični za američki folklor iz vremena filma. Nije ni čudo što se „Karolina” savršeno uklopila u film i dopala kako publici, tako i obožavaocima Tejlor Svift.
 
Veličanstveni film „Tamo gde rakovi pevaju” o nejasnim i prevrtljivim granicama između istine i laži, dobra i zla u domaće bioskope stigao je 18. avgustaa a reakcije publike pokazuju da je film ispunio očekivanja. Na filmskom platnu posetioci bioskopa gledaće romansu, intrigantnu misteriju ubistva, ali i priču o osnaživanju žena: u centru priče je žena koja preuzima kontrolu i uspeva uprkos svim izgledima.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA