Najnovije

ĐUKA: Svi koji se radujete mobilizaciji niste pri zdravoj pameti NOGO: Kad si bio mlad i švorc patriota, nisi se plašio, ni 3. svetskog rata

Govor Vladimira Putina i najava delimične mobilizacije izazvao je strah i paniku kod poslanika SNS Vladimira Đukanovića.

- Svi vi koji se radujete objavi mobilizacije od strane Putina niste pri zdravoj pameti, jednako kao i ovi koji se raduju da je to sada kraj Rusije. Svi ste podjednako ludi. Bukvalno ludi – napisao je Đukanović i nastavio:

- Svi vi tako ostrašćeni, da li ste za Ruse ili NATO, lepo se sada prijavite u dobrovoljce na nekoj od strana i put pod noge pa na front u Donbas ili Lugansk. Samo nemojte ovde da razvijate i širite ratnu strategiju i ko će biti pobednik. Ova zemlja mora sebe da čuva – kaže Đukanović.

Među prvi ma mu je replicirao opozicioni poslanik Srđan Nogo.

- Kad si bio mlad i švorc patriota, nisi se plašio, ni 3. svetskog rata ni rata zvezda. A sad kad si buržuj, u lovi i na funkciji, bulja žvaće gaće. Gubitak para, funkcija i moći vodi pravo u zatvor ili na Terazije – napisao mu je Nogo i objavio zajedničku sliku iz Srebrenice od pre 17 godina dok Đukanović kada Đukanović još uvek nije bio tako “napredan”.

Ispovest novinara Miodraga Zarkovića o ukrajinskim zločinima nad svojim borcima čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA