Najnovije

NJIH DVOJICA PRIPREMAJU POLITIČKI UDAR NA MILA UNUTAR DPS: U slučaju neuspeha srediće azil u Rusiji

Kako portal Nacionalist saznaje, Duško Marković i Milan Roćen, istaknuti funkcioneri DPS-a pripremaju politički udar na predstojećem kongresu ove partije sa namerom da smene Mila Đukanovića sa čelne pozicije u DPS-u. Naime, dojučerašnji ljuti suparnici Marković i Roćen, koji su inače u više navrata zbog međusobnog neprijateljstva i patološke mržnje nebrojeno puta prekoravani od njihovog šefa Mila, danas su, gle čuda, postali poverljivi saveznici u operaciji “Politički udar na Mila i DPS”.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

S druge strane, crnogorski bivši ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić, već neko vreme održava konspirativne kontakte sa političkim funkcionerima nove vlasti, prilikom kojih veoma temeljno i sistematično denucira svoje doskorašnje političke saborce iz DPS-a, otvarajući crne kutije tridesetogodišnje apsolutističke vladavine.

U ovakvom napregnutom stranačkom ambijentu, nekadašnji “svemoćni DPS” ulazi u politički kovit koji će krajem ovog meseca rezultirati potpunim političkim slomom ove partije, odnosno njenim cepanjem na više međusobno suprotstavljenih frakcija.

Inače, Milan Roćen je još jednom dokazao da je na crnogorskoj političkoj sceni “najjači politički strateg”, a poslednji u nizu njegovih virtuoznih poteza je i privlačenje Duška Markovića uz sebe, kojem je uzgred obećao politički azil u Ruskoj Federaciji ako im ne uspe operacija “Politički udar”.

Kakvi će biti dalji odnosi između Srbije i Crne Gore, saznajte OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA