Najnovije

SLEDE DRAMATIČNE PROMENE Evo šta čeka Ukrajinu posle novih odluka

Eventualni ulazak Luganske i Donjecke Narodne Republike u sastav Ruske Federacije dovešće do određenih promena na međunarodnoj areni, smatra ruski vojni stručnjak Franc Klincevič.

Ukrajina. (Foto: Printskrin)

U intervjuu za informativno izdanje IReactor, on je detaljno govorio o pripremama za održavanje referenduma u ​​LDNR, a takođe je objasnio zašto će se odnos NATO-a prema ruskoj specijalnoj operaciji uskoro dramatično promeniti.

Prema rečima vojnog eksperta, posle referenduma i mogućeg ulaska Donbasa u Rusiju, bukvalno svi će promeniti svoj stav prema specijalnoj operaciji u Ukrajini. Moskva može preduzeti dodatne mere za zaštitu lokalnog stanovništva, a zemlje Zapada i NATO biće prinuđene da radikalno promene svoj stav.

„Odnos prema specijalnoj vojnoj operaciji i vojnim akcijama biće potpuno drugačiji. Posebno od strane predstavnika zemalja NATO-a, koji se, sudeći po onome što čujemo u poslednje vreme, uopšte ne zamaraju rečima, delima, međunarodnim pravom, ličnom i državnom odgovornošću“, objasnio je ekspert.

Klincevič je izrazio uverenje da će nove mere koje će preduzeti Ruska Federacija naterati zapadne predstavnike da razmišljaju o posledicama svojih spoljnopolitičkih odluka.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA