Najnovije

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU: Briga manje za Piksija pred Svetsko prvenstvo

Fudbalska reprezentacija Srbije u velikom stilu okončala je učešće u ovogodišnjoj UEFA Ligi nacija.

Foto: Jutjub

Izabranici Dragana Stojkovića ne samo da su u poslednja dva susreta ostvarili ubedljive trijumfe protiv Švedske na našem najvećem stadionu 4:1 i Norveške u Oslu 2:0, već su navedenim rezultatima izborili plasman u elitni rang najmlađeg evropskog reprezentativnog takmičenja, kao i proboj u "drugi šešir" pred predstojeći žreb kvalifikacija za Euro 2024. godine.

Međutim, i pre samog odigravanja dva navedena susreta, selektor Dragan Stojković suočio se sa velikim problemom zvanim povreda standarnog člana "Orlova" Nikole Milenkovića koji je propustio završnicu Lige nacija. Ipak, selektor sada može da odahne.

Prema informacijama koje stižu sa Apeninskog poluostrva, Nikola Milenković se oporavio od povrede, a poslednji testovi su pokazali da je spreman i za najveće napore pa se očekuje da se u sastavu Fiorentine nađe već predstojećeg vikenda kada će "ljubičasti" gostovati u Bergamu ekipi Atalante.

Samim tim, potpuno je jasno da će u narednih gotovo dva meseca, koliko je ostalo do starta svetsko fudbalske smotre, Nikola Milenković imati dovoljno vremena da se potpuno fizički pripremi i na naredno okupljanje nacionalnog tima stigne potpuno spreman.

Izvor: Novosti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA