Najnovije

"Nestala": Roman koji se čita u dahu!

Odmah nakon objavljivanja, roman "Nestala" našao se na bestseler listi NJujork tajmsa i Ju-Es-Ej tudeja.

Foto: Vulkan

Bestseler NJujork tajmsa Nestala autorke Rejčel Hokins donosi priču o životu Edija Ročestera. U njegovom životu nema mesta za dve žene. Koja će gospođa Ročester dobiti svoj srećan kraj? Roman Nestala dostupan je na sajtu vulkani.rs.

Neke su kuće toliko lepe da životi „ljudi koji u njima žive deluju jednostavno savršeno. To je slučaj i sa Tornfildom, ekskluzivnim kvartom u Berminghamu u Alabami, gde život teče južnjački sporo, između trač-partija i dobrotvornih događaja. DŽejn se nekako našla tamo, iako dolazi iz sasvim drugog sveta.

Kada upozna šarmantnog udovca Edija, vlasnika najlepše kuće u kraju, shvata da može da ima mnogo više: brižnog muškarca i život za kakvim je oduvek čeznula. Sve teče savršeno, možda i previše. Zato što u plavim očima ovog čoveka DŽejn vidi senke od kojih je podilazi jeza. Duh prelepe Bee, Edijeve prve supruge koja je nestala, lebdi u kući i u pogledima i šaputanjima komšija. Ali DŽejn ne treba da se plaši duhova. Nešto strašnije vreba unutar tih zidova. Nešto što neće samo stajati i gledati.

„Priča prepuna napetosti, o ubistvu, ambiciji i ljubavi.“ – Megan Miranda

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA