Najnovije

ZAPAD NEMA PLAN: Šta ako Zelenski odluči da kapitulira?

Kolektivni Zapad nije razvio plan u slučaju da ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski odluči da se preda. Na to je skrenuo pažnju politikolog Rostislav Iščenko.

Volodimir Zelenski. (Foto: Predsedništvo Ukrajine)

On je u razgovoru za Ukraina.ru odbacio mogućnost da bi zapadni lideri mogli da sklope mir sa ruskom stranom. Istovremeno, oni nisu u mogućnosti da u potpunosti učestvuju u neprijateljstvima na ukrajinskoj teritoriji.

Prema rečima Iščenka, izlaz iz ove situacije biće nastavak borbe, usled čega će zvanični Kijev biti uništen. Zemlja će prestati da bude punopravni politički entitet, što će Zapadu dati priliku da formira novi plan protiv Ruske Federacije, smatra on.
Podsećamo, rat u Ukrajini (ruska specijalna vojna operacije) ušao je u 357. dan, a vesti o situaciji na frontu su glavna tema svetskih medija još od tog 24. februara 2022. godine.

Kijev: Ukrjainska vojska trpi stalne napade na istoku zemlje

Zamenica ukrajinskog ministra odbrane Hana Malar objavila je da ruske trupe vrše stalne napade na ukrajinske položaje na istoku zemlje i da je situacija napeta, iako se, ističe, ukrajinske snage drže.

"Teško nam je", napisala je Malarova u aplikaciji za razmenu poruka Telegram, dodajući da neke ruske jedinice trpe ogromne gubitke.

Reč je o priznanju Kosova i Metohije od strane Beograda

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA