Najnovije

SRBIJA POČINJE DA VRI! Predrag Belić: 5.Oktobar će biti dečija igra za ono što čeka Vučića! (VIDEO)

Predrag Belić bivši visoki funkcioner SNS, u svom najnovijem intervjuu opisao bes i paniku glasača Naprednjaka nakon Vučićevih izjava da je ucnenjen od zemalja kvinte povodom Kosova.

Foto: Jutjub

Belić tvrdi da je sada svima jasno da je Vučić doveden sa ciljem da se potpiše priznanje Kosova i da je kupovao vreme izdajom jednog po jednog Srpskog entiteta i institucije u zadnjih 10 god.

Tu Belić postavlja i hipotetičko pitanje - ali zašta je to Vučić kupovao vreme?

Gost zatim citira Vučićevo obećanje u kome on tvrdi da neće potpisati priznanje Kosova i tvrdi da će Vučić ispuniti obećanje - "Neće on potpisati izdaju nego Brnabićka, naravno uz njegov blagoslov ".

G.din Belić zatim otvoreno poziva na opšti bunt i otpor, gradjansku neposlušnost i beskompromisan aktivizam protiv ove vlasti i javno predlaže Vučiću - "Nas trećepozivce treba prvo da pozove u rat protiv Šiptara, a ne da kuka okolo kako kako ne želi da nam deca ginu, jer mu je to jedini alibi za izdaju".

Pogledajte obavezno novo iskreno svedočenje Belića o još mnogim kriminalnim insajderskim aferama Vučića i njegovog brata na jutjub kanalu "X33".

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA