Najnovije

Satanovski: „Završavamo posao, dolazi red i na njih, izdajnici iz pete kolone su se unervozili“

Bliži se pobeda Rusije u konfrontaciji sa Ukrajinom a to veoma zabrinjava predstavnike liberalnog krila ruske vlade. O razlozima ovakvog stanja govorio je politikolog Jevgenij Satanovski.

Ekspert je skrenuo pažnju na činjenicu da su u poslednje vreme neki političari oštro počeli da kritikuju ratne dopisnike i analitičare koji postavljaju neprijatna pitanja.

Posebno im se nije dopalo  interesovanje pojedinih specijalista za šeme snabdevanja ukrajinske vojske ruskim gorivom i mazivima. Nije tajna da se vojna tehnika vojske Ukrajine puni benzinom i dizel gorivom iz Rusije.

Kako je Satanovski primetio, neki zvaničnici su otišli ​​toliko daleko da su zagovarali skrivanje takvih informacija od stanovništva. Svoje motive objašnjavaju činjenicom da takozvane „patriote“ (predstavnici „pete kolone” smatraju novinare, stručnjake i druge ljude zabrinute za sudbinu Rusije) mogu da organizuju svojevrsni Majdan u zemlji. U stvari, njihov interes leži negde drugde.

LJudi koji se sada bore smatraju da ni u kom slučaju ne treba izdati zemlju, čak i ako imate ugovor sa Ukrajinom za neki posao. A vi vozite ulje, gorivo i maziva u Ukrajinu, ali gde vam je proizvodnja? Zar nije u Rusiji? Ovi izdajnici i milijarderi su nervozni, videći da naša pobeda nije daleko, nakon čega će doći red na njih“, objasnio je politikolog.

Jevgenij Satanovski je mišljenja da je sve takve „birokrate na platnom spisku“ odavno trebalo eliminisati. Ne bi trebalo da se družite sa izdajničkim oligarsima koji zarađuju novac u Rusiji, i otvoreno pomažu neprijatelje Rusije.

BERIĆ JAVLJA SA FRONTA: Žestoko je - krenuo je ozbiljan napad (VIDEO)

izvor:webtribune

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA