Najnovije

ALEKSANDAR MITROVIĆ METANOJA: Kriza banaka deo plana o Velikom resetu (VIDEO)

Objavljena je nova emisija na Jutjub kanalu Teša Podkast.

Aleksandar Mitrović Metanoja (Foto: Jutjub)

„Veliki reset je neka vrsta šargarepe za mase, on ne donosi ništa za robove u toj društvenoj strukturi, ali donosi mnogo toga za one koji su vladajuće elite. NJihov glavni cilj je sveopšta kontrola, oni ne smeju da dopuste socijalnu revoluciju. I to je ono što je Bernard Rasel upozoravao, da ako dođe do preskakanja iz tih modernih kasta, ne sme se dopustiti da se neko pobuni. NJima treba sistem kontrole, koji neće ugrožavati njihovu moć. Oni žele da vladaju doveka, da njihove porodice vladaju ovom planetom, do kraja života na ovoj planeti. Kako bi se to omogućilo, ljudi treba da budu indoktrinirani, i potrebno je smanjiti populaciju. Za tu svrhu i služi recimo agenda ovog rata u Ukrajini. I pitanje je šta će da bude na kraju..“ rekao je Aleksandar Mitrović Metanoja, magistar psihologije u Teša Podkastu. 

Treći svetski rat je jedina stvar koja može da spase američku ekonomiju, koja je imala veliku inflaciju a sada ulazi u recesiju. Na pragu smo velike depresije, ako oni procene da ne mogu da spasu američku ekonomiju. Mnogi sveti oci su predvideli veliki svetski sukob, rekao je Aleksandar Mitrović Metanoja. 

“Kontrola novca je ključ vladanja, zato je kontrola FED glavna stvar, i vi ne možete da kupite akcije FED, to su interne akcije u okviru tih bankarskih porodica, poput Rotšilda i Rokfelera. Na to se nadomešćuje velika prevara zvana Zelena Agenda. Kao da su litijumski automobili nešto što čuva životnu sredinu, znamo to i sami vrlo dobro iz primera Rio Tinto.“ Zaključio je Aleksandar Mitrović.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA