Najnovije

ZELENSKI JE OKRUŽEN AGENTIMA CIA: Američki vojnici oblače ukrajinske uniforme!

Ministar privrede Rade Basta treba da se skine go i popne na krov Narodne skupštine kada priča bez dozvole predsednika Vlade i države, pa da oseti sam šta bi značilo uvođenje sankcija Rusiji, rekao je DŽon Bosnić u emisiji Konflikt kanala Pravi odgovor komenarišući izjavu ministra Baste koji je izneo lični stav o uvođenju sankcija Rusiji tvrdeći da ne može više da podnese pritisak koji se vrši na predsednika države Aleksandra Vučića.

Za pomenutog ministra, Bosnić je rekao da bi trebalo da podnese ostavku osim u slučaju da ono što je izjavio nije “naručeno”, a na šta je reagovala i portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

- Nema mehanizma da izbacimo glupe ljude iz politike – konstatovao je srpsko-kanadski novinar i dodao – Basta je možda dobio previše udaraca u glavu, nema mozga.

Bosnić rešenje rusko-ukrajinskog sukoba vidi u jednom telefonskom pozivu, a za predsednika Ukrajine tvrdi da ga je Holivud, kao deo CIA, stvorio, te da je u svakom momentu okružen agentima koji su zaduženi za sva njegova delovanja.

- Duboka država zna razloge ovog rata – istakao je sagovornik i objasnio da Bajdenova administracija radi protiv Amerike i američkog naroda.

Politički aktivista je izneo da Zapad više ne zna šta radi i da u Ukrajini cveta apsolutna diktatura, ali i da je ta zemlja 52. država SAD. On je rekao i da određeni američki vojnici već oblače ukrajinske uniforme i buvaju poslati na front. O kojim se vojnicima radi, kao i opširnije o svemu ovome, ali i o napetoj sutuaciji oko Kosova i Metohije, pogledajte detaljnije u novom izdanju emisije Konflikt jutjub kanala Pravi odgovor. 

UŠAO JE SAM U NEPRIJATELJSKI ROV: Neverovatna hrabrost ruskog vojnika, u borbi prsa u prsa trojicu upucao, dvojicu zarobio (VIDEO)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA