Najnovije

"Jelica PEP" najbolja sportska ekipa na teritoriji opštine Lučani

Najbolja sportska ekipa na teritoriji opštine Lučani za 2022. godinu je muška ekipa Šahovskog kluba "Jelica PEP" iz Goračića.

Nagradu je u ime kluba primio njegov osnovač Dušan Cogoljević. Podsećamo, generalni pokrovitelj ŠK “Jelica PEP” je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo iz Beograda zahvaljujući čemu je ovo jedan od najuspešnijih klubova u Srbiji.

U Lučanima je organizovana tradicionalna svečanost proglašenja najboljih u sportu u opštini Lučani za proteklu, 2022. godinu.

Sportska porodica danas, u okviru Sportskog saveza opštine Lučani broji oko 1200 aktivnih sportista, koji se organizovano bave sportom, treniraju i učestvuju na takmičenjima različitih stepena organizovanosti. Na sportskim terenima naše opštine ponikli su mnogi sportisti koji su godinama uspešno nastupali za svoje klubove. U 2022.godini, klubovi sa teritorije opštine Lučani u nacionalne selekcije Srbije, od pionirske do seniorske, dali su čak 10 reprezentativacva.

Na osnovu predloga sportskih klubova, udruženja i novinara i predloga svoje Komisije za nagrade i priznanja Upravni odbor Sportskog saveza opštine Lučani doneo je odluku o nagrađenima u sledećim kategorijama: Najbolja školska ekipa, najbolja seoska ekipa, priznanje za postignute sportske rezultate, najbolja mlada ekipa, najbolji mladi sportista, najbolji sportski radnik, najbolja sportska ekipa, najbolji sportista i zaslužni sportski radnik.

Najbolja školska ekipa u 2022. godini na teritoriji opštine Lučani je stonoteniski tim OŠ „Marko Pajić“ iz Viče. Najbolja seoska ekipa u 2022. godini u opštini Lučani je FK „Sloga“ iz Kaone. Priznanje za izuzetne sportske rezultate u 2022. godini dobio je Ivan Marinković, bodibilding i fitnes reprezentativac Srbije. Najbolja mlada ekipa u opštini Lučani u 2022.godini je Omladinska selekcija FK „Mladost“. Najbolji mladi sportista opštine Lučani za 2022. godinu fudbaler je Nikola Jojić. Najbolji sportski radnik opštine Lučani za 2022.godinu je Predrag Alempijević iz Lučana. Ponavljamo, najbolja sportska ekipa na teritoriji opštine Lučani za 2022. godinu je muška ekipa Šahovskog kluba «Jelica PEP» iz Goračića.

Najbolji sportista opštine Lučani u 2022. godini je Vladimir Radivojević, član Fudbalskog kluba „Mladost“ iz Lučana. Zaslužni sportski radnik opštine Lučani u 2022. godini je Milivoje Simeunović.

Sportski Savez opštine Lučani dodelio je posthumno priznanje za životno delo u oblasti sporta magistru Radošu Milovanoviću. 

Da li kreće protivudar Kijeva: Kolona ukrajinskih tenkova T-64 BV napreduje ka Bahmutu

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA