Najnovije

VUČIĆ ĆE RITUALNO POTPISATI! Marijupolj dogodine nov grad, Bondstil je za Ruse NATO baza u Srbiji! (VIDEO)

Optužnicom protiv Vladimira Putina Haški sud samo dodatno degradira sebe nakon više od sto godina tradicije. Poprilično je srozao ugled nakon suđenja za zločine u bivšoj Jugoslaviji, i sad dodatno sa ovim nalogom za hapšenje Putina. A bilo je toliko ratova u svetu pa se nisu potresli oko toga, i ne znam da je iko sa zapadne strane završiou Haškom tribunalu, izjavio je LJubomir Stefanović, urednik kanala Slavija info, prilikom gostovanja u emisiji Luča kanala Pravi odgovor. 

On je govorio o utiscima iz Rusije, uključujući tu i novopripojene teritorije, budući da se ovih dana vratio odatle.
- Ono što sam primetio tamo je veliko poštovanje prema vojnicima. I to nije slučaj samo u delovima gde se vode borbe, već u celoj Rusiji – istakao je Stefanović.

On je rekao da se takođe ukazuje se veliko poštovanje i prema ženama. 
- Svakih tri, pet ili sedam dana, muškarac mora da kupi cveće ženi. Tamo su cvećare na svakom koraku, bukvalno kao kiosci kod nas – otkriva on.

Stefanović je govorio i o tome šta je video u Marijupolju, rekavši da je grad porušen, ali da se ubrzano obnavlja.
- Grade se nove zgrade, i čitavi blokovi zgrada. Gradnja je brza, ali kvalitetna, i verujem za godinu dana da se uopšte neće znati da se tu vodio rat – kazao je sagovornik Pravog odgovora. 

Govoreći o briselskom sporazumu i ohridskom aneksu, urednik on je uverenja da će Vučić na kraju ipak sve to potpisati. 
- I to će biti ritualno potpisivanje. Odrediće neki značajan datum da se to obavi, kao što je na primer 24. mart, početak bombardovanja Srbije, ili recimo Vidovdan – smatra urednik kanala Slavija info.

Prema njegovom mišljenju, hapšenje urednika kanala Srbin info usledilo je kako bi bio sklonjen jer on izveštava uživo sa svih protesta protiv vlasti, a biće ih puno u narednom periodu.

Stefanović je izrazio nepoverenje prema parlamentarnoj opoziciji: Milošu Jovanoviću, Milici Zavetnici i Bošku Obradoviću koji predvode masovne proteste, te smatra da je ovaj sukob sa Vučićem fingiran i da će oni odustati od protesta za odbranu Kosova i Metohije u ključnom trenutku, „kao što je to bilo i za gej paradu“.

Još puno detalja o Rusiji, o Donjeckoj miliciji, o „atentatu“ na Vučića i svemu drugom što je govorio urednik Slavije info, možete poslušati u emisiji na kanalu Pravi odgovor.

NAPAD NA ŽELEZNIČKO ČVORIŠTE NA KRIMU Ukrajina tvrdi: Uništen voz sa krstarećim raketama kalibr! (VIDEO)

Izvor. Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA