Najnovije

''Milovi "rezervoari" glasova se prazne, Bošnjaci i Albanci s Kosova neće glasati za njega''

Predsednik Udruženja Crnogoraca Kosova Sobodan Vujičić saopštio je da najveći broj Bošnjaka i Albanaca sa pravom glasa u Crnoj Gori koji žive na Kosovu neće izaći u drugom krugu predsedničkih izbora, ili će glasati za opozicionog kandidata Jakova Milatovića.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

"Nakon razgovora sa značajnim brojem porodica kosovskih Bošnjaka i  lbanaca  koji imaju pravo glasa u Crnoj Gori, zaključujemo da će i pored velikog pritiska od strane Đukanovićeve družine na Kosovu, najveći broj ostati kućama ili će za budućeg predsednika glasati Jakova Milatovića. Pokušaj Đukanovićevih medijskih satelita da naslovima kako kvazi Udruženja Crnogoraca Kosova 'Lovćen i Perper' čiji je 'lider' jedna te ista osoba, podržavaju aktuelnog predsjednika Crne Gore zbune glasačko telo, niesu urodila plodom, jer dotičnog ne podržavaju čak ni članova najuže porodice, što svi mi koji živimo na Kosovo itekako dobro znamo", naglasio je Vujičić u saopštenju. 

Zaključio je kako Đukanović nema šansu da pobedi u drugom krugu predsedničkih izbora koji se održava u nedelju 2. aprila.

"Na kraju ne možemo a da ne konstatujemo da su Đukanovićevi "džepovi i rezervoari", kako je na pogrdan način nazvao sve one građane koji imaju pravo glasa u Crnoj Gori, sve prazniji i prazniji", naveo je Vujičić. 

Izvor: Kosovo onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA