Najnovije

Nestao fudbaler Partizana

Čudne vesti dolaze iz FK Partizan. Vesti koje nemaju veze sa fudbalom i koje ukazuju da u Humskoj nije sve kako treba. Partizan u subotu gostuje u Novom Sadu, gde igra utakmicu protiv Vojvodine (20.00). Crno-beli su treći u Superligi, bore se za drugu poziciju koja bi im na leto omogućila kvalifikacije za Ligu šampiona.

Stadion u Humskoj (Foto: Jutjub)

Međutim, trener Igor Duljaj ima problema koji nemaju veze sa fudbalskom igrom. LJudima iz Partizana se nije javio Fuseni Dijabate, fudbaler iz Malija koji još nije stigao u Beograd, posle reprezentativne pauze.

Fuseni Dijabate trebalo je da igra za Mali protiv Gambije u dvomeču kvalifikacija za Kup afričkih nacija. Međutim, umesto debija krilni fudbaler nije bio ni u protokolu. Posle toga nije se javio svom matičnom klubu. Koji je razlog za ovakvo ponašanje znaju samo čelnici Partizana i fudbaler iz Malija.

- Dijabate nije ovde. Ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju - kazao je trener Partizana Igor Duljaj.

Fuseni Dijabate i ranije je kasnio pri povratku u Beograd. Poslednji put na okupljanje pred početak zimkskih priprema. Nerviralo je to bivšeg trenera Gordana Petrića, ali se uvek trudio da strancu progleda kroz prste.

Partizan je tokom reprezentativne pauze bio bez nekoliko igrača koji su igrali za svoje nacionalne timove. Bibars Natho se vratio iz selekcije Izraela, Igor Vujačić iz Crne Gore, Siniša Saničanin iz Bosne i Hercegovine, te Mihajlo Ilić i Samed Baždar iz mlade reprezentacije Srbije.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA