Najnovije

RUSKI MEDIJI OTKRILI GDE JE I ŠTA RADI MARKO MILOŠEVIĆ! S kim je u vezi, šta vozi, gde stanuje

Marko Milošević je državljanin Ruske Federacije barem od 2014. godine, kada mu je izdat važeći ruski pasoš.

Od kada otišao sa majkom Mirjanom Milošević u Rusiju, o sinu nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, Marku Miloševiu, se ne zna mnogo. Prema saznanjima ruskog portala “Sagovornik” Marko ima rusko državljanstvo i u vezi je (barem prema podacima iz prošle godine) sa ćerkom nekadašnjeg predsednika Ustavnog suda.

Ruski portal navodi kako je srpska štampa pisala da Marko navodno vodi nekoliko noćnih klubova u ruskoj prestonici. “Sagovornik” je pronašao brojeve telefona sina bivšeg jugoslovenskog predsednika, ali on, nažalost, nije želeo da razgovara sa njima o ovoj temi. Ipak, kako kažu novinari ovog ruskog portala, uspeli su da saznaju nešto o njegovom životu u Moskvi.

Naime, kako ovaj portal tvrdi, Marko Milošević je državljanin Ruske Federacije barem od 2014. godine, kada mu je izdat važeći ruski pasoš. I dalje je ostao veran svojoj velikoj ljubavi – automobilima i motorima. Kako tvrde sin bivšeg predsednika Jugoslavije poseduje dva motora - “harley-davidson” i “hondu CBR600F”. Marko takođe ima i dva automobila u svojoj garaži: “audi A4” i “mitsubishi lancer”.

Prema njihovim saznajjima sin Slobodana Miloševića je prvo živeo je u blizini stanice metroa “Prospekt Mira”. Stan je u to vreme pripadao Irini Baglaj, ćerki bivšeg predsednika ruskog Ustavnog suda Marata Baglaja. Ona takođe poseduje nekretnine u jednom elitnom vikend naselju, gde je Marko sada prijavljen. Miloševićevu vezu sa Irinom potvrđuju i podaci o parkingu u prestonici: mobilnim telefonom platio je parking za “audi Q5” (krosover) koji je u vlasništvu Irine Baglaj. Pored ovog automobila u svom voznom parku ona ima “pežo 308” i “folksvagen polo”.

Irina Baglaj, prema dostupnim informacijama poseduje i 25 jutara zemlje na Rubljovki - u turističkom naselju Iljinskoje. Pored navedenog, ima i stan od 92 kavdrata u kući u Ulici Dolgarukovskaja u Moskvi. Jedno vreme Marko Milošević je bio suvlasnik Polar doo. On je od 2015. do kraja 2019. godine imao 50 odsto udela u ovoj kompaniji. Ova kompanija je veletrgovac sokovima, mineralnom vodom i drugim pićima. Godišnji promet je relativno mali - 16 miliona rubalja (oko 135.000 evra).

Miloševićev poslovni partner je Igor Tarasenko, koji preko svoje druge firme zarađuje na javnim nabavkama. NJegova firma “Trade Motors doo” pruža usluge održavanja vozila preduzećima u gradskom okrugu Odintsovo. Prihod ovog posla je već solidniji - više od pola milijarde rubalja godišnje (više od četiri miliona evra).

Ruski portal je, kako navode, pronašao i vezu između Miloševića i rođaka bivšeg generala ruskog MUP-a. Baza podataka saobraćajne policije sadrži podatke o još jednoj adresi sina bivšeg jugoslovenskog predsednika – u kući u Rjabinovoj ulici u prestoničkom selu Maruškino. Prema izvodu iz Jedinstvenog državnog registra pravnih lica, kuća je već 15 godina u vlasništvu Andreja Aleksandroviča Pikulika. On je naime sin zamenika šefa kabineta Računske komore Ruske Federacije, general-majora unutrašnje službe Aleksandra Pikulika, koji je poginuo u nesreći.

Podsećanja radi, svojevremeno je Tomislav Kresović, publicista i politički analitičar izneo šokantne i krajnje neproverene informacije o sinu nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića za koga tvrdi da je, navodno, na čelu jednog ozbiljnog kartela. Prema njegovim rečima on je jedan od bosova ruske mafije.

Iako nigde ne postoji zvanična potvrda njegovih tvrdnji, Kresović kaže da ima informacije.

"Marko Milošević je sada jedan od međunarodnih bosova ruske mafije između Azije i Evrope. On vodi jedan ozbiljan kartel mafije. Marko se vraća, njegovi poslovi su ovde", rekao je Kresović svojevremeno u intervjuu za Emisiju Centar.

Ruske kamikaze satiru ukrajinsko oružje na frontu: Nisu imali šanse (VIDEO)

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA