Najnovije

"Hari Poter čarobnjački almanah": Izdanje koje čeka ceo svet!

Čarobna knjiga najavila je objavljivanje prvog zvaničnog priručnika za sedam očaravajućih romana -"Hari Poter čarobnjački almanah".

Foto: Čarobna knjiga

“Hari Poter čarobnjački almanah”, koji će biti objavljen u oktobru 2023, predstavlja jedinstveno istraživanje čarobnjačkog sveta koje će se svideti mladim obožavaocima koji se otiskuju na prvo putovanje u Hogvorts, dok istovremeno razigrano razmešta tajne i obilje detalja kako bi ih iskusni čitaoci otkrivali. Čudesan priručnik u luksuznoj opremi, Hari Poter čarobnjački almanah vrhunski je posložena knjiga za poklon kojoj nema premca i koja će, bez sumnje, privlačiti pažnju u godinama koje dolaze.


Potpuno zasnovan na originalnom tekstu DŽ.K. Rouling, ovaj obavezni priručnik vizuelni je zbornik karti, grafikona i magičnih detalja, i u njemu se sakupljeni začarani predmeti, čudesne đakonije, neobične biljke i fantastične zveri iz čarobnjačkog sveta. U sedam spektakularnih poglavlja čitaoci će otkriti štošta o omiljenim likovima, iznova proživeti omiljene trenutke, naučiti o činima i magiji, tragati za skrivenim tajnama i potpuno se prepustiti istraživanju unutar zidova Hogvortsa i izvan njih. Od Šešira za razvrstavanje do bacanja čini, sve je to spakovano unutra.


Knjiga sadrži ilustracije sedmoro jedinstveno talentovanih ilustratora s raznih krajeva sveta – Pitera Gouza, Luiz Lokhart, Vejtong Mej, Olije Muze, Fam Kuang Fuka, Livija Pinfolda i Tomislava Tomića. 
Borislav Pantić, direktor i glavni urednik izdavačke kuće Čarobna knjiga, kaže: „Hari Poter čarobnjački almanah predstavlja novu dragocenu knjigu u univerzumu Harija Potera. Iz nje ćete saznati mnoštvo interesantnih i zabavnih detalja koji se odnose na sam serijal o Hariju Poteru, ali i na čarobnjačko okruženje u kome se priča odvijala. To je novi uzbudljivi uvid u svet magije koji nas je toliko oduševio. Uz obilje zanimljivih podataka, čitaoci će uživati i u fantastičnim ilustracijama izuzetnih umetnika koji su doprineli da ova knjiga pruži sasvim posebno čitalačko i vizuelno iskustvo obožavaocima čarobnjačkog sveta.“


Potvrđeno je da će Hari Poter čarobnjački almanah biti objavljen istovremeno širom sveta na 35 jezika (zasad) i njegovo pojavljivanje će pratiti velika svetska kampanja, uz intenzivno reklamiranje, dinamičnu kampanju na društvenim mrežama, kreativna i interaktivna prodajna mesta u knjižarama i bibliotekama, kao i događaje u okviru Dana Hari Poter knjige koji bi privukli najveće ljubitelje, decu, porodice i one koji žele da kupe poklon širom sveta. 

Izvor:Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA