Najnovije

„Kako upecati bogatog muža“ za ljubitelje istorijske fikcije i klasične romantike

Prvenac Sofi Irvin "Kako upecati bogatog muža" dostupan je u Vulkanovim knjižarama i na sajtu.

Foto: Vulkan

Debitantsko ostvarenje engleske spisateljice Sofi Irvin „Kako upecati bogatog muža“ je ljubavna priča koja podseća na sve ono što volimo u heroinama DŽejn Ostin. Domišljat i neizmerno zabavan roman, čija je radnja smeštena u regentsko doba, pun je briljantnih replika i primamljive duhovitosti. Priča prati avanture Kiti Tolbot, mlade dame odlučne da što pre pronađe bogatog muža kako bi spasla svoju porodicu finansijske propasti.


Ispunjena čežnjivim pogledima i kratkim dodirima, ovo je savršena romansa za ljubitelje laganog, romantičnog, duhovitog i inteligentnog štiva.


Kiti Tolbot je mlada, pametna i lepa, ali i siromašna kao crkveni miš. Potrebno joj je pravo malo bogatstvo kako bi sebe i četiri mlađe sestre izvukla iz očevih kockarskih dugova i sačuvala porodično imanje.


Na svu sreću, Kiti nije devojka koja će sedeti skrštenih ruku ili plakati nad svojom teškom sudbinom. Vremena je malo: ima samo dvanaest nedelja i zato mora da iskoristi svu svoju lukavost i domišljatost kako bi ostvarila svoj cilj i pokorila nemilosrdno londonsko visoko društvo.
Ipak, nije računala na oholog lorda Redklifa, jedinog koji je prozreo njenu igru. U Kiti vidi proračunatog lovca na bogatstvo i rešen je da osujeti njene podmukle planove, po svaku cenu. Ali Kiti neće dozvoliti da joj iko stane na put – pa ni jedan neodoljivo privlačni i inteligentni lord.


„Potpuno savremena junakinja... pametna, sa stilom i energična. Ogroman ostinovski talenat – ne mogu dovoljno da ga nahvalim.“ – DŽenis Halet, autorka bestselera „Ubistvo u Lokvudu“


„Smela, oštroumna i vedra... obožavaoci Bridžertona pašće u nesvest.“ – Nita Prouz, autorka bestselera „Sobarica“


„Dijamant vrhunskog kvaliteta! Nagoveštaji Hejerove sa dodatkom savremene drskosti. Puno ljubavi i opojne romantike.“ – Bet Mori, autorka bestselera „LJubavna priča Misi Karmajkl“

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA