Najnovije

Branko Pavlović: Putin im lomi kosti u Africi, Poljska će ući u rat i biće smoždena! (VIDEO)

Advokat Branko Pavlović je u intervjuu za X33 objasnio zašto je Putin odlučno krenuo u pobedonosni vojni pohod na Afriku. Po njegovim rečima primarni cilj vojske Ruske federacije je u ovom trenutku Sudan. 

Rusi su izvanrednim taktičkim manevrima potpuno slomili snage NATO pakta koje predvodi Amerika u ovoj zemlji. I to nije sve - Mali je postao mesto mesto teškog vojnog sukoba između Rusije i Amerike u kojoj Amerikanci doživljavaju neuspeh za neuspehom - tvrdi Pavlović.

Potom je Pavlović skrenuo pažnju na dešavanja u Siriji u kojoj NATO i Amerikanci doživljavaju svojevrsnu vojnu agoniju bez ikakvih šansi da sa vlasti svrgne predsednika Asada, kome je Ruska federacija pritekla u pomoć u trenutku kada je sve delovalo izgubljeno i kada se činilo da će svakog trenutka kolonijalno teroristički napad Američke duboke države preuzeti kompletnu vlast u ovoj zemlji.

Pavlović se potom osvrnuo na dešavanja u Ukrajini i zaključio da će se Poljska svakako uključiti u sukob i da će je ta vrsta avanture koštati mnogostuko.

- "Poljaci će doživeti jedno od najvećih istorijskih poniženja kada budu ušli u sukob sa Rusijom u toku ove godine" - decidno govori Pavlović.

Trenutak uključenja Poljske u rat biće "Konačan poraz NATO pakta na istočnom frontu i priznanje sopstvene nemoći pred Ruskom federacijom i početak raspada zapadne alijanse bez mogućnosti bilo kakvog relevantnog oporavka, biće kolac u srce EU i nepostojećih Evropskih vrednosti " - tvrdi Pavlović.

Ovo i još mnogo više, pogledajte u najnovijem intervjuu Branka Pavlovića na jutjub kanalu "X33".

FAKTI: Ruski padobranci presekli poslednju odstupnicu Ukrajincima iz Bahmuta (MAPA)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA