Najnovije

Siniša LJepojević: Miting i kontramiting u vreme formalne okupacije severa KiM (VIDEO)

Siniša LJepojević je za kanal "Mi - glas iz naroda" govorio o poslednjem mitingu i kontramitingu u vreme formalne okupacije severa KiM.

U vreme kada se opravdano narodno nezadovoljstvo izlilo na ulice Beograda, vlast organizuje žalosni ”kontramiting” i dovlači 10.000 sa Kosova i Metohije, uprkos najavama Kurtijevih terorista da će tog dana ozvaničiti okupaciju srpskih opština na severu. Narednog dana, prozapadni političari koriste narodni revolt da pokušaju da se stave na njegovo čelo. Deluje kao da isti gazda vuče konce iza sva tri događaja i procesa, mimo ubedljivo većinske volje naroda..

Da li se može govoriti o posebnoj vrsti obojene revolucije, usmerene u pravcu ”velike koalicije” vlasti i otvoreno prozapadne opozicije, koja bi prvo faktički a kasnije i pravno priznala lažnu državu Kosovo? Da li se i kako to može sprečiti? Kako je sadašnja vlast trasirala put za Kurtijevu oružanu okupaciju severa KiM? Da li je vreme za neka nova politička okupljanja? Ovo su glavne teme razgovora Siniše LJepojevića i Aleksandra Pavića za kanal MI - GLAS IZ NARODA.

PUTIN INFORMISAN O NAPADIMA DRONOVA NA MOSKVU! Hitno se oglasio Kremlj

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA