Najnovije

ŽESTOK UDARAC UKRAJINSKIM SNAGAMA! Ruski projektil precizno uništio oklopno vozilo s vojnicima VSU u Avdejevki (VIDEO)

Ruski protivoklopni vođeni raketni projektil (PTUR) je uspešno uništio oklopno vozilo puno vojnika Oružanih snaga Ukrajine (VSU) u blizini Avdejevke.

Foto: Printskrin

Grupa ukrajinskih boraca je pokušala da se evakuiše na vojnoj tehnici, ali ruski PTUR je iskoristio priliku i precizno pogodio njihovu ciljnu tačku, nanoseći veliku štetu neprijatelju.

Ovaj događaj još jednom potvrđuje moć i efikasnost ruskih protivoklopnih sistema. PTUR je specijalno dizajniran projektil za probijanje oklopa i nanosanje velikih oštećenja cilju. NJegova uspešna upotreba u ovoj situaciji jasno ukazuje na sposobnost ruske vojske da identifikuje i gađa neprijateljsku vojnu tehniku, što donosi ozbiljne posledice protivnicima.

Uništavanje oklopnog vozila sa velikim brojem vojnika VSU ima važne taktičke implikacije. Gubitak toliko vojnika oslabljuje snagu i kapacitete ukrajinskih snaga u tom području. Ovo može uticati na njihovu sposobnost za izvođenje operacija i dalje pogoršati situaciju na terenu. Ruska vojna intervencija i uspešna primena PTUR-a ukazuju na odlučnost ruske vojske da postigne svoje ciljeve i suprotstavi se protivnicima.

Žestok sukob vojnika Kfora i Srba: "Mirovnjaci" nasrnuli na građane koji su mirno protestovali

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA