Najnovije

BALKANSKA HOBOTNICA: Vučić i Grenel oslobađaju Tačija, Orbanu na poklon najbolji deo EPS! (VIDEO)

Sada je vreme da ljudi shvate da je država Srbija njihova. Građanin je nosilac suvereniteta države, to nije ni Crkva ni Srpska akademija nauka i umetnosti, ni Vlada ni Skupština, mi smo ti koji imamo i prava i obaveze, rekao je u emisiji Konflikt za jutjub kanal Pravi odgovor Miroslav Parović, političar i predsednik Narodnog slobodarskog pokreta.

Grenel i Vučić (Foto: Jutjub)

Parović je izneo svoje viđenje krize na severu Kosova usred kontramitinga održanog 26. maja za samopromociju predsednika Aleksandra Vučića. Prema njegovim rečima, "balkanskom kriminalnom hobotnicom" upravljaju Aleksandar Vučić i Hašim Tači koje najpre predvodi Ričard Grenel.

- Po sredi je jedan veliki dogovor. Postoji interes opozicije Aljbinu Kurtiju, a to je partija Hašima Tačija i problem na Severu KiM prave lažni predsednici opština na severu Kosova koji su upravo kadar Hašima Tačija. A eskalacija sukoba se dešava baš u momentu kada počinje inicijativa da se Tači oslobodi koju predvodi Ričard Grenel - naveo je Parović u razgovoru.

On je u emisiji dao jednu novu dimenziju i prizmu kroz koju se može posmatrati eskalacija sukoba na Kosovu i Metohiji, ali i farsu oko vraćanja srpske pokrajine Srbima.

Parović je govorio i o trenutnom stanju Elektroprivrede Srbije i hronologiji pljačke i rasformiravanja ove institucije imenujući svakog pojedinca koji je učestvovao u svim malverzacijama koje su se odvijale u EPS-u. Takođe o tome da najbolji deo, 11 hidroelektrana treba da bude praktično poklonjen Mađarskoj, koja nema iskustvo u hidroenergiji. Takođe je rekao da je TV Pink „simbol Vučićeve tame“ i kada taj simbol padne, kako je kazao, pašće i sistem.

O tragediji u OŠ “Vladislav Ribnikar” koja nas je navela na kolektivno buđenje, ali i čitava rekonstrukcija suludih poteza državnog vrha u saradnji sa medijima, pogledajte u nastavku videa.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA