Najnovije

ŠTA PRIČA OVA ŽENA? Brnabićka se izblamirala "za sve pare" (VIDEO)

Predsednica Vlade Ana Brnabić poznata je kao neko ko se ne može pohvaliti da je stručan za tako visoku funkciju na kojoj je. NJeni biseri, lapsusi i "stručne" analize, često su predmet sprdnje na društvenim mrežama. Svojom novom izjavom ponovo je dokazala javnost koliko je (ne)stručna.

- Dok su ti bili na vlasti imali smo, pa dakle, za 100 odsto manje plate u zdravstvu, 100 odsto manje plate - kazala je premijerka Brnabić, a da nije ni trepnula.

Svako ko je poznat sa matematikom iz osnovne škole jasna mu je računica da "100 odsto manja plata" jednostavno znači - ništa.

Ukoliko je nekome plata na primer 100.000 dinara (blago njemu), i ukoliko je smanjimo za 99 odsto - ona ​​iznosi 1.000 dinara. A ukoliko je „smanjimo“, kako kaže Brnabić, za 100 odsto, ona ne iznosi ništa, odnosno 0 dinara.

Ali jasno je svakome šta je premijerka zapravo želela da kaže. Naprednjačka filozofija je takva da smatraju da pre njih nije postojalo ništa. Ni plate, ni auto-putevi, ni putevi, ni hrana, ni vazduh - sve su oni stvorili.

"Hvala" premijerki i SNS što su nam sve to podarili, jer bez njih svakog meseca imali bi ploču od 0 dinara, a "udisali" bi samo ugljen-dioksid.

VELIKI PROTEST U BEOGRADU: Ovo su govornici ispred Narodne skupštine

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA