Најновије

АРМИЈА ЛНР ОТКРИВА: Украјина посебим системом саботира ОЕБС, крију нагомилано наоружање

Народна милиција Луганске Народне Републике забележила је функционисање станице за електронски рат украјинских службеника безбедности на подручју три насеља под контролом Кијева у близини контактне линије у Донбасу, саопштила је прес служба Министарство одбране ЛНР.

НМ ЛНР (Фото: РИА Новости)

Раније је ЛНР речено да се украјинске снаге безбедности користе електронским ратовањем да ометају рад беспилотних летелица Специјалне посматрачке мисије ОЕБС-а у близини контактне линије у Донбасу како би сакриле размештање оружја забрањеног споразумима из Минска.

„У зони одговорности Оружаних снаге Украјине, у циљу сузбијања контролних сигнала беспилотних летелица посматрачке мисије ОЕБС-а у близини насеља Золотоје, Шчастје и Катериновка, забележена је употреба станица за електронско ратовање Буковељ-АД “, рекао је портпарол прес службе НМ ЛНР.

Појаснио је да јединице Народне милиције непрестано надгледају непријатеља, строго се придржавајући услова примирја и спремне су да, по наређењу команде, одмах одговоре на промене ситуације.

Раније су у Донбасу ступиле на снагу додатне мере за осигурање прекида ватре.

О новом тајном руском оружју прочитајте и погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји