Најновије

УКРАЈИНЦИ ПУЦАЈУ НА СВЕ СТРАНЕ: Нове информације поражавајуће за Украјину

Нови систем ратовања већ дуже време даје озбиљне резултате тврде војни стручњаци.

Руси имају потпуно нови приступ самом систему ратовања и базирају се искључиво на растурању војне опреме коју поседују Украјинци, а са друге стране и оно што стиже као помоћ некада "неотпаковано", завршава уништено од стране руске војске која "хируршки прецизно" гађа објекте у којима се иста налази.

Зрно, по зрно "контраофанзива украјинске војске", постаје бесмислена јер немају са чиме да крену на Русију.

Мора се додати да руске службе раде очигледно сјајан посао, пишу војни аналитичари, колико год се Украјинци трудили да сакрију поклоне од стране Запада и Америке, све завршава у пламену.

Тактички гледано ово је пун погодак из два практична разлога, први је тај што је опрема физички онемогућена, други је што ће и тај Запад у једном моменту рећи да су Украјинци у најмању руку оперативно неспособни и слање додатне помоћи изгледаће као бесмислена мисија.

У неком моменту, Руси ће кренути и у другу фазу рата када је готово сигурно да би могли да дођу до Одесе, па чак и Кијева, јер "праћкама" се не може бранити овако велико и битно поље.

О економским слабостима није вредно говорити, а сигнале шаље и НATO као и Зеленски, који је одједном одустао од идеје да Украјина уђе у Нато, свима је јасно у ком правцу плови овај брод.

Руски ФСБ данима проницљиво реагује и на потенцијалне терористичке нападе који се планирају широм Русије, паника је велика, а резултат је јасан.

Улазак у Кијев више није немогућ као пре неколико месеци, руска војна тактика је упалила, ресурси су им уништени у потпуности, од ПВО система, до оперативних јединица које више не знају шта да ураде како би било какав вид "контраофанзиве" изгледао смислено.

РУСИ ИХ ВЕЋ "РАЗВАЛИЛИ": Нови систем ратовања унаказио Украјинце
Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји