Најновије

ТО ЈЕ ТА ОЗЛОГЛАШЕНА АПОКАЛИПСА, КРАЈ СВЕГА: Медведев о рату између Русије и НАТО-а

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев сматра да ће се свет у случају рата између Русије и НАТО суочити са апокалипсом.

Дмитриј Медведев (Фото: РИА Новости)

Према његовим речима, изјаве западних политичара о предстојећем војном сукобу са Москвом су веома опасне. Истовремено, Медведев је подсетио да је Русија више пута говорила да нема такве планове.

Заменик председника Савета безбедности Русије је рекао да лидери земаља НАТО-а, говорећи о рату са Русијом, покушавају да одвуку пажњу бирача од вишемилионске потрошње за помоћ Украјини.

„На крају крајева, огромне количине новца се не троше на решавање социјалних проблема у овим државама, већ на рат у умирућој земљи која је страна за пореске обвезнике, чије становништво је избегло широм Европе и терорише локално становништво“, рекао је он.

Медведев сматра да ако до таквог рата дође, он неће следити сценарио специјалне војне операције (СВО) у Украјини: неће се водити у рововима уз помоћ артиљерије, оклопних возила и дронова. Он је напоменуо да су војни потенцијали Русије и НАТО-а неупоредиви, будући да укупан војни буџет западних земаља може да достигне један и по билион долара. Стога ће одговор Русије бити асиметричан, јер ће та земља користити балистичке и крстареће ракете са специјалним бојевим главама, рекао је Медведев.

„А то је та веома озлоглашена апокалипса. Крај свега'’, тврди он.

Политичар сматра да западни лидери бирачима треба да кажу истину и објасне шта ће се заиста догодити, а не да лажу о спремности за рат са Русијом.

Куда Зеленски планира да побегне, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube