Најновије

УКРАЈИНА ЗАПОШЉАВА: 30 сребрењака за негативан коментар на Путинов интервју (ФОТО)

На онлајн сервисима на којима Украјинци претражују послове појавила се нова понуда - писање негативних коментара испод интервјуа руског председника Такеру Карлсону.

Украјину је толико разбеснела еуфорија поводом интервјуа Владимира Путина са америчким новинаром Такером Карлсоном да су се хаотично дали у потрагу за ботовима који ће својим коментарима да срозају узбуђење људи који се "усуђују" да ипак саслушају руског председника.

Позната је и цена за тај рад, јавио је "Цариград" који је потрагу за ботовима уочио на јавним сервисима на којима Украјинци претражују послове у потрази за новим радним местима.

Онима који ће писати негативне коментаре у контексту интервјуа руског председника на друштвеним мрежама нуди се 30 хиљада сребрњака, пардон, гривни.

Иако је посао прљав, новац не смрди, како каже стара латинска изрека (Pecunia non olet) настала у античком Риму када је узиман порез на урин.

Приручник "послодавца", према наводима "Цариграда", не садржи упутства за озбиљнију анализу интервјуа, већ подразумева само једно – негативне коментаре испод видеа где руски председник разговара са америчким новинаром. То је све.

Интервју председника Русије Владимира Путина америчком новинару Такеру Карлсону на друштвеној мрежи Икс има више од 80 милиона милиона прегледа. Број прегледа на Јутјубу је премашио 2,4 милиона, притом интервју се налази на трећем месту према тренду прегледа.

Међутим, у западном свету је и пре објављивана дочекан на крв и нож. Део медијске јавности се, изгледа, осетио прозваним у Такеровим изјавама да је посао новинара да информишу људе, као и да на Западу није чуо руску страну приче о сукобу у Украјини. 

Бивша америчка државна секретарка Хилари Клинтон је Такера Карлсона назвала "идиотом" који служи Владимиру Путину, а било је и гласина да би ЕУ могла да размотри санкције против америчког новинара.

МРЖЊА, ПРЕЗИР, ГАЂЕЊЕ: Медведев о новом главнокомандујућем украјинске војске

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube