Најновије

НОВИ РУСКИ УДАР! Погођени украјински командни центри и објекти Службе безбедности Украјине

Руска војска извела је напад и на непријатељску војну индустрију, као и локације на којима су размештене украјинске формације и страни плаћеници и сви циљеви су погођени.

Оружане снаге Русије нанеле су масовне ударе на командне центре, објекте Службе безбедности Украјине (СБУ), непријатељску војну индустрију, као и локације на којима су размештене украјинске формације и страни плаћеници, саопштило је руско Министарство одбране.

Напад је изведен високопрецизним оружјем великог домета са мора и са копна и дроновима, сви циљеви су погођени, потврдило је руско Министарство одбране.

Према информацијама Министарства, Украјина је у претходна 24 сата изгубила 425 војника на доњецком делу фронта у зони Специјалне војне операције.

Руска војска је побољшала своје положаје на првим линијама фронта код Авдејевке и одбила четири контранапада Оружаних снага Украјине, непријатељ је изгубио до 280 војника, наводи се у саопштењу.

Такође, Украјина је на јужнодоњецком правцу изгубила око 105 војника, а у група "Дњепар" је побољшала своје положаје у херсонском правцу, потврдили су из Министарства одбране.

СПРЕЧЕН ЈОШ ЈЕДАН ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД! ФСБ одмах реаговао (ВИДЕО)

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube