Најновије

ГОЛГОТА НА СРЕБРЕНИЧКИ НАЧИН: Од куће понели само калашњикове, митраљезе и по коју гранату!

БЕОГРАД - Ни овог јула и годишњице ослобођења Сребренице јавност у Србији неће бити поштеђена оптужби о "геноциду" Срба над Муслиманима у Подрињу, тзв. колони смрти из Сребренице која се пробијала ка "слободној" тероторији у којој су били "јадни цивили који су бежали од српских кољача".
Од куће су успели дапонесу само пушку (Фото: Јутјуб)

Од куће су успели дапонесу само пушку (Фото: Јутјуб)

Ипак, неки од елемената ове пропаганде заправо су најбољи доказ о правој природи тзв. заштићене зоне Сребренице и пуној истини ко су били "цивили" из Сребренице. На једном од снимака, који пропагандисти приче о "геноциду" бесомучно промовишу у медијима и на друштвеним мрежама, приказан је долазак колоне људи из Сребренице који стижу на територију под контролом муслиманских снага. Снимак показује борце, део њих и у војним униформама, са калашњиковима и митраљезима... На снимку се чак и чује како један војник из Сребренице пита коме да преда гранате.
Прочитајте још: Кандићка, Бисерко и други траже Дан сећања на Сребреницу у Србији(ВИДЕО) Погледајте ЈуТјуб клип којим се бранио генерал Ратко Младић!
Иако на снимку неспорно има и цивила, није ли ово најбољи доказ да је Сребреница била терористичко упориште а не демилитаризована зона, и да је Војска Републике Српске гонила наоружане групе бандита, а не цивиле који су бежали из Сребренице? Изгледа да је напад Војске Републике Српске на Сребреницу, био толко силовит, да су избегли "цивили" успели да од куће од личних ствари понесу тек по неку пушку, митраљез или бомбу. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА