Најновије

Украјинци гађали Путинов авион!

Малезијски авион МХ17 путовао је скоро идентичном трасом као и авион председника Русије Владимира Путина недуго пре обарања када је погинуло 295 људи, наводи агенција Интерфакс.
Председнички џет, фото: Gizmodo.com

Председнички џет, фото: Gizmodo.com

- Могу да кажем да је Путинов авион прошао исту тачку и исти ешалон као и малезијски "боинг". То је било близу Варшаве на висини од 10.100 метара. Председнички џет је био на том месту у 16:21, док је "боинг" прошао у 15:44, по московском времену - рекао је извор за Интерфакс под условом анонимности. - Контуре авиона су сличне, линеарне димензије такође врло сличне, а што се тиче боје, при великој дистанци готово су идентичне - додаје извор. Председник РФ Путин био је на лету из Бразила где је присуствовао самиту БРИКС, ка Москви. Лет МХ17 се срушио у Украјини на лету из Амстердама за Куала Лумпур. - Авион се срушио 60 километара од границе са Русијом, и имао је систем за хитне ситуације - наводи Итар Тасс.
Повезано:Малезијски авион оборeн од стране украјинског СУ-25!(УЗНЕМИРАВАЈУЋИ ВИДЕО и ФОТО) Ужас на месту пада авиона у Украјини!Руси демантују рушење украјинског авиона: Нападају нас свакодневно
Извор: РТ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА