Najnovije

Ukrajinci gađali Putinov avion!

Malezijski avion MH17 putovao je skoro identičnom trasom kao i avion predsednika Rusije Vladimira Putina nedugo pre obaranja kada je poginulo 295 ljudi, navodi agencija Interfaks.
Predsednički džet, foto: Gizmodo.com

Predsednički džet, foto: Gizmodo.com

- Mogu da kažem da je Putinov avion prošao istu tačku i isti ešalon kao i malezijski "boing". To je bilo blizu Varšave na visini od 10.100 metara. Predsednički džet je bio na tom mestu u 16:21, dok je "boing" prošao u 15:44, po moskovskom vremenu - rekao je izvor za Interfaks pod uslovom anonimnosti. - Konture aviona su slične, linearne dimenzije takođe vrlo slične, a što se tiče boje, pri velikoj distanci gotovo su identične - dodaje izvor. Predsednik RF Putin bio je na letu iz Brazila gde je prisustvovao samitu BRIKS, ka Moskvi. Let MH17 se srušio u Ukrajini na letu iz Amsterdama za Kuala Lumpur. - Avion se srušio 60 kilometara od granice sa Rusijom, i imao je sistem za hitne situacije - navodi Itar Tass.
Povezano:Malezijski avion oboren od strane ukrajinskog SU-25!(UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO i FOTO) Užas na mestu pada aviona u Ukrajini!Rusi demantuju rušenje ukrajinskog aviona: Napadaju nas svakodnevno
Izvor: RT

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA