Најновије

Удовички: Србију чека "грчки сценарио" и економски крах!

БEOГРAД - Aко се ситуациjа у држави до краjа године радикално не промени Србиjа ће доживети грчки сценарио и сви ћемо радити само за отплату камата, изjавила jе данас потпредседница владе Kори Удовички.
Удовички: ММФ или смрт! (Фото Јутјуб)

Удовички: ММФ или смрт! (Фото Јутјуб)

Удовички jе рекла да ће се без тих промена изгубити поверење донатора и глобалних финансиjера, али и поверење Mеђународног монетарног фонда са коjим, како каже, морамо да склопимо аранжман. Oна jе, учествуjући на регионалноj конференциjи о проjектима за младе, поручила да грађани мораjу да схвате да нешто што jе добро неће доћи тек тако што нам неко даjе и поклања. ''Владе су раниjе попуштале под притиском и очекивању да се нешто да и тако смо данас дошли у ситуациjу да смо земља са наjвећим буџетским дефицитом и да нам jе спољни дуг удвостручен за само неколико година и што jе наjгоре он наставља да расте муњевитом брзином'', рекла jе Удовички.
Прочитајте још:

Огроман раст електронске трговине у Русији

Oна jе подвукла да грађани треба да схвате да промене сада мораjу да заболе како нас касниjе не би болело jош више. Kасниjе би, како упозорава, дошли у сличну ситуациjу у коjоj jе Грчка. ''Без промена доћи ћемо дотле да земља више не буде у стању да финансира своjе дугове. Tо jе ситуациjа када jе дуг толики да камате само расту и да заправо сви радимо само за отплату камата'', рекла jе Удовички на регионалноj конференциjи о проjектима за младе. Упитана да прокоментарише смену директора у jавним предузећима, она jе рекла да ће конкурса бити, као и да се о томе и даље договара на влади. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА