Најновије

Ово је најекстремнији српски навијач: Погледајте колико ће планина освојити на путу за Гранаду!

КРАЉЕВО - Драган Шибалић, један од најватренијих навијача Србије, у петак у 11 сати са градског трга у Краљеву креће на бициклистичку турнеју до Гранаде у Шпанији, на Светско првенство у кошарци како бих подржао наше Орлове у походу на медаљу!  У склопу ове туре дан пред почетак шампионата он најављује да ће се бициклом попети на највиши врх Шпаније на планини Сиера Невада-Мулхасен на 3482 метра, који се налази изнад Гранаде. Он планира да на тај врх пободе заставе Србије, Краљева и Партизана.
Драган Шибалић (Фото: фејсбук)

Драган Шибалић (Фото: фејсбук)

- До Гранаде ћу прећи 4000 километара преко Републике Српске где намеравам да пређем преко Козаре, затим малим делом кроз Хрватску, па Словенија где ми је у плану освајање Триглава, затим кроз Италију где ћу освојити Монте Пасубио, а од Ђенове ћу Азурном обалом до Перпињана у Француској одакле крећем на успон уз Кордиљере до Андоре,па спуст до Барселоне...Затим Валенсија и Мадрид и на крају Гранада... - каже Драган Шибалић за Правду. У Гранаду планира да стигне 30. августа кад почиње Светско првенство и гледаће све утакмице наше репрезентације у групи - против Бразила, Француске, Шпаније, Ирана и Египта. - Надам се да ћу донети срећу нашој репрезентацији и да ћемо освојити једну од медаља - каже Шибалић.
Сви досадашњи подухвати Драгана Шибалића * У октобру 2012 сам ишао је у Милано да гледа Интер - Партизан и за 8 дана прешао 1263 километара. * 2013.  обишао бициклом Црну Гору, Републику Српску, север Албаније, и Косово и Метохију и прешао укупно 1500 километара. * 2014. извезао "Црно белу" турнеју када је прешао 7500 километара за 56 дана и подржавао кошаркашки клуб Партизан на утакмицама у Москви, Краснодару и Истанбулу.
  Шибалић ће свакодневно извештавати са свог путовања и најзанимљивије приче и слике ће објављивати на фејсбук страници "Србија до Токија".
Прочитајте још: Родитељи осуђених навијача: Убија нас неправда!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА