Najnovije

Ovo je najekstremniji srpski navijač: Pogledajte koliko će planina osvojiti na putu za Granadu!

KRALJEVO - Dragan Šibalić, jedan od najvatrenijih navijača Srbije, u petak u 11 sati sa gradskog trga u Kraljevu kreće na biciklističku turneju do Granade u Španiji, na Svetsko prvenstvo u košarci kako bih podržao naše Orlove u pohodu na medalju!  U sklopu ove ture dan pred početak šampionata on najavljuje da će se biciklom popeti na najviši vrh Španije na planini Siera Nevada-Mulhasen na 3482 metra, koji se nalazi iznad Granade. On planira da na taj vrh pobode zastave Srbije, Kraljeva i Partizana.
Dragan Šibalić (Foto: fejsbuk)

Dragan Šibalić (Foto: fejsbuk)

- Do Granade ću preći 4000 kilometara preko Republike Srpske gde nameravam da pređem preko Kozare, zatim malim delom kroz Hrvatsku, pa Slovenija gde mi je u planu osvajanje Triglava, zatim kroz Italiju gde ću osvojiti Monte Pasubio, a od Đenove ću Azurnom obalom do Perpinjana u Francuskoj odakle krećem na uspon uz Kordiljere do Andore,pa spust do Barselone...Zatim Valensija i Madrid i na kraju Granada... - kaže Dragan Šibalić za Pravdu. U Granadu planira da stigne 30. avgusta kad počinje Svetsko prvenstvo i gledaće sve utakmice naše reprezentacije u grupi - protiv Brazila, Francuske, Španije, Irana i Egipta. - Nadam se da ću doneti sreću našoj reprezentaciji i da ćemo osvojiti jednu od medalja - kaže Šibalić.
Svi dosadašnji poduhvati Dragana Šibalića * U oktobru 2012 sam išao je u Milano da gleda Inter - Partizan i za 8 dana prešao 1263 kilometara. * 2013.  obišao biciklom Crnu Goru, Republiku Srpsku, sever Albanije, i Kosovo i Metohiju i prešao ukupno 1500 kilometara. * 2014. izvezao "Crno belu" turneju kada je prešao 7500 kilometara za 56 dana i podržavao košarkaški klub Partizan na utakmicama u Moskvi, Krasnodaru i Istanbulu.
  Šibalić će svakodnevno izveštavati sa svog putovanja i najzanimljivije priče i slike će objavljivati na fejsbuk stranici "Srbija do Tokija".
Pročitajte još: Roditelji osuđenih navijača: Ubija nas nepravda!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA