Најновије

РАСКРИНКАНО: Кијев планира удар хемијским оружјем!

УКРАЈИНА - Војни експерт, руски пуковник Александар Жилин, упозорио је јавност да ће Кијев покушати да направи провокацију хемијским оружјем и да ће за целу ствар окривити Русију.
Александар Жилин (Фото: Газета Новороссиа)

Александар Жилин (Фото: Газета Новороссиа)

Жилин каже да располаже информацијама да је управо изјава Џо Бајдена, америчког званичника, о томе да Русија гађа ракетама регион Донбаса припрема терена за ту манипулацију. Русија треба да испадне крива за целу ствар, објашњава Жилин. "Синоћ око три часа смо добили потврду да се у Кијеву спрема удар хемијским оружјем. Најпре ће бити снажан напад на регион Донбаса, а затим ће Кијев гађати складиште амонијака. Убрзо после тога ће напасти хемијским оружјем." - каже Жилин разоткривајући информације до којих је дошао из поузданих извора.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Претио Стрелкову, па испоручен Стрелкову!(MAПА) Украјинци стежу обруч око Доњецка и ЛуганскаПАНИКА У БРИСЕЛУ: НАТО сазива хитан самит због војне претње Русије!
"Наш циљ је да ова информација чим пре дође до што већег броја људи и јавности. Морамо заштитити Украјину и све грађане Украјине од ове сулуде провокације." - каже Жилин, преноси Новороссиа.Су. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА