Najnovije

RASKRINKANO: Kijev planira udar hemijskim oružjem!

UKRAJINA - Vojni ekspert, ruski pukovnik Aleksandar Žilin, upozorio je javnost da će Kijev pokušati da napravi provokaciju hemijskim oružjem i da će za celu stvar okriviti Rusiju.
Aleksandar Žilin (Foto: Gazeta Novorossia)

Aleksandar Žilin (Foto: Gazeta Novorossia)

Žilin kaže da raspolaže informacijama da je upravo izjava DŽo Bajdena, američkog zvaničnika, o tome da Rusija gađa raketama region Donbasa priprema terena za tu manipulaciju. Rusija treba da ispadne kriva za celu stvar, objašnjava Žilin. "Sinoć oko tri časa smo dobili potvrdu da se u Kijevu sprema udar hemijskim oružjem. Najpre će biti snažan napad na region Donbasa, a zatim će Kijev gađati skladište amonijaka. Ubrzo posle toga će napasti hemijskim oružjem." - kaže Žilin razotkrivajući informacije do kojih je došao iz pouzdanih izvora.
Pročitajte još:(VIDEO) Pretio Strelkovu, pa isporučen Strelkovu!(MAPA) Ukrajinci stežu obruč oko Donjecka i LuganskaPANIKA U BRISELU: NATO saziva hitan samit zbog vojne pretnje Rusije!
"Naš cilj je da ova informacija čim pre dođe do što većeg broja ljudi i javnosti. Moramo zaštititi Ukrajinu i sve građane Ukrajine od ove sulude provokacije." - kaže Žilin, prenosi Novorossia.Su. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA