Најновије

Мирка Васиљевић напала хотелско обезбеђење!

БЕЧИЋИ - Мирка Васиљевић покушава да заведе ред у престижном хотелу у Бечићима у којем већ неко време борави с децом и родитељима свог невенчаног супруга Вујадина Савића.
Не воли хотелске бодигарде: Мирка Васиљевић Фото: Зенекс ТВ скриншот

Не воли хотелске бодигарде: Мирка Васиљевић Фото: Зенекс ТВ скриншот

Двадесеттрогодишња глумица, која очекује треће дете, дигла је фрку и напала хотелско обезбеђење јер су у Куриру освануле њене фотографије из баште комплекса на којима је са свекром и свекрвом. Затражила је пуну заштиту и да се новинарима стриктно забрани приступ месту на којем се одмара.
Прочитајте још:Џеј Рамадановски умало изгорео у аутомобилу!(ФОТО) Станија на води!
- Мирка је према особљу хотела поступила веома агресивно кад је видела своје слике у новинама. Рекла им је да је дошла на одмор и да не жели да је ико узнемирава на летовању. Истакла је да хоће свој мир, јер не воли да се фотографише ни када ради, а поготово што је на одмору и што је дала велике паре за луксузни хотел - рекао је извор с лица места, који је слушао како Мирка разговара са шефом обезбеђења. Глумица се није опустила ни кад јој је, пре два дана, стигао супруг, већ се чинило да је љута и на њега. Можда због тога што њему сликање не представља проблем и што фотографима и новинарима не стаје на муку док раде свој посао. Курировог папараца свакако нико није могао да спречи да их поново услика, и то на лежаљци покрај базена и то док су куцкали поруке. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА