Najnovije

Mirka Vasiljević napala hotelsko obezbeđenje!

BEČIĆI - Mirka Vasiljević pokušava da zavede red u prestižnom hotelu u Bečićima u kojem već neko vreme boravi s decom i roditeljima svog nevenčanog supruga Vujadina Savića.
Ne voli hotelske bodigarde: Mirka Vasiljević Foto: Zeneks TV skrinšot

Ne voli hotelske bodigarde: Mirka Vasiljević Foto: Zeneks TV skrinšot

Dvadesettrogodišnja glumica, koja očekuje treće dete, digla je frku i napala hotelsko obezbeđenje jer su u Kuriru osvanule njene fotografije iz bašte kompleksa na kojima je sa svekrom i svekrvom. Zatražila je punu zaštitu i da se novinarima striktno zabrani pristup mestu na kojem se odmara.
Pročitajte još:DŽej Ramadanovski umalo izgoreo u automobilu!(FOTO) Stanija na vodi!
- Mirka je prema osoblju hotela postupila veoma agresivno kad je videla svoje slike u novinama. Rekla im je da je došla na odmor i da ne želi da je iko uznemirava na letovanju. Istakla je da hoće svoj mir, jer ne voli da se fotografiše ni kada radi, a pogotovo što je na odmoru i što je dala velike pare za luksuzni hotel - rekao je izvor s lica mesta, koji je slušao kako Mirka razgovara sa šefom obezbeđenja. Glumica se nije opustila ni kad joj je, pre dva dana, stigao suprug, već se činilo da je ljuta i na njega. Možda zbog toga što njemu slikanje ne predstavlja problem i što fotografima i novinarima ne staje na muku dok rade svoj posao. Kurirovog paparaca svakako niko nije mogao da spreči da ih ponovo uslika, i to na ležaljci pokraj bazena i to dok su kuckali poruke. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA