Најновије

Партизан није успео, нерешено са Лудогорецом...

БEOГРAД - Фудбалери Партизана нису успели да се пласираjу у плеj-оф за Лигу шампиона пошто су вечерас у Београду, у реванш утакмици 3. кола квалификациjа, играли против бугарског првака Лудогореца нерешено 2:2 (2:2).
Неуспех... (Фото: bubblews.com)

Неуспех... (Фото: bubblews.com)

Стрелци су били Шкулетић у 30. и 35. за Партизан, а Mарселињо у 19. и 21. минуту за Лудогорец. Црно-бели су након ремиjа без голова у првом мечу у гостима имали прилику да победом изборе пласман у плеj-оф за елитно клупско такмичење. Испоставило се, међутим, да за подвиг нису имали ни снагу ни квалитет, па ће играти квалификациjе за Лигу Eвропе. Лудогорец jе повео са 2:0 брзим погоцима бразилског нападача Mарселиња, али jе тим Партизана сачувао присебност, ангажованом игром збио редове и успео да изjедначи резултат головима Шкулетића.
Прочитајте још:Повреда Теодосића безазлена…
Tо jе, међутим, био и коначан исход сусрета. У других 45 минута црно-бели су стихиjским нападима покушавали да jош jедном затресу противничку мрежу, пропустили су неколико великих шанси, али имали и среће, jер су и Бугари могли до вођства. Сусрет jе протекао у нервозноj игри, а од 40. минута црно-бели су били ослабљени пошто jе дефанзивац Tраjковић непромишљено зарадио црвени картон због ударања противника. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА