Najnovije

Partizan nije uspeo, nerešeno sa Ludogorecom...

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u plej-of za Ligu šampiona pošto su večeras u Beogradu, u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija, igrali protiv bugarskog prvaka Ludogoreca nerešeno 2:2 (2:2).
Neuspeh... (Foto: bubblews.com)

Neuspeh... (Foto: bubblews.com)

Strelci su bili Škuletić u 30. i 35. za Partizan, a Marselinjo u 19. i 21. minutu za Ludogorec. Crno-beli su nakon remija bez golova u prvom meču u gostima imali priliku da pobedom izbore plasman u plej-of za elitno klupsko takmičenje. Ispostavilo se, međutim, da za podvig nisu imali ni snagu ni kvalitet, pa će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope. Ludogorec je poveo sa 2:0 brzim pogocima brazilskog napadača Marselinja, ali je tim Partizana sačuvao prisebnost, angažovanom igrom zbio redove i uspeo da izjednači rezultat golovima Škuletića.
Pročitajte još:Povreda Teodosića bezazlena…
To je, međutim, bio i konačan ishod susreta. U drugih 45 minuta crno-beli su stihijskim napadima pokušavali da još jednom zatresu protivničku mrežu, propustili su nekoliko velikih šansi, ali imali i sreće, jer su i Bugari mogli do vođstva. Susret je protekao u nervoznoj igri, a od 40. minuta crno-beli su bili oslabljeni pošto je defanzivac Trajković nepromišljeno zaradio crveni karton zbog udaranja protivnika. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA