Најновије

(ВИДЕО) Погледајте најглупљи потез свих времена!

ЦИРИХ - Европска атлетска федерација (ЕААФ) дисквалификовала је Француза Махиедина Мехисија-Бенабада који је освојио златну медаљу на ЕП у Цириху у трци на 3.000 метара стиплчез.
Потез који га је коштао злата (Јутјуб)

Потез који га је коштао злата (Јутјуб)

Француз је победио на 3.000 метара, али је дисквалификован пошто је пре него што је прошао кроз циљ скинуо мајицу са себе. Он је на око 100 метара пре циља скинуо мајицу са себе, а онда је убедљиво победио резултатом 8:25.32.
Прочитајте још: Вилијамс потписао за ЗвездуНовак изгубио од Робреда
Мехиси-Бенабад је бранио титулу на 3.000 метара, пошто је у овој дисциплини славио на ЕП 2010. у Барселони и Хелсинкију 2012. Он је педесетак метара пре циља скинуо мајицу, кратко је држао и у зубима док је махао публици и на тај начин је прославио освајање трећег узастопног злата на првенствима Европе у тој дисциплини. Француз је непосредно по завршетку трке добио жути картон због тога, али је потом делегација Шпаније уложила жалбу која је и усвојена, па је Бенабад остао без злата. После његове суспензије злато је припало његовом земљаку Јоану Ковалу, а сребро Пољаку Кристијану Залевском. Бронза је припала Анхелу Мулеру. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА