Најновије

СРС: ЕУ говори језиком уцена!

БЕОГРАД - Портпарол европског комесара за проширење Штефана Филеа, Петер Стано, недвосмислено је поручио режиму у Србији, која је добровољно поднела захтев за чланство у ЕУ, да су следећи кораци ка европском путу увођење санкција Руској Федерацији, као и наставак дијалога са Приштином, стоји у новом саопштењу Српске радикалне странке.
СРС (Фото: СРС)

СРС (Фото: СРС)

Српска радикална странка захтева обустављање преговора са ЕУ, јер ЕУ није партнер који сарадњу базира на равноправним основама, већ се искључиво служи језиком уцена, иако нас представници Владе Србије већ месецима убеђују у супротно. Српска радикална странка упозорава режим у Србији да прекине вођење поданичке политике удовољавања захтевима ЕУ због тзв. европског пута, који подразумева увођење санкција братској Руској Федерацији.
Прочитајте још: Немачка неће постављати нове услове Србиjи
Једини економски и политички спас је да се Србија окрене управо традиционалним пријатељима са Истока, као и онима који нису признали тзв. независно Косово, а режим у Србији је у обавези да прекине самоубилачки процес евроинтеграција. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА